Zwembad, Sauna en Fitness

Ben je al lid van WellCome Wellness in WestCord Fashion Hotel?

 

Via onderstaande link kun je online reserveren voor een bezoek aan de sauna, gym of zwembad. Kies de gewenste datum, vervolgens de activiteit (sauna, gym of zwembad) en vervolgens kies je een tijdslot. Vul als laatste de gegevens in en vervolgens staat jouw reservering in ons systeem.

Klik hier > Maak reservering  (enkel als je al lid bent bij ons)

 

Zwembad

Het zwembad in WellCome Wellness in Fashion Hotel Amsterdam is 14 meter lang en heeft een aangename temperatuur van 30 graden. Kom ontspannen of juist lekker actief baantjes zwemmen. In de relaxruimte aan het zwembad ontbreekt het je aan niets: de ruimte is voorzien van comfortabele ligstoelen en zithoekjes met diverse magazines om te lezen.

Zin om wat te eten of te drinken? Aan de receptie kun je je bestelling doorgeven.

 

Sauna

WellCome Wellness heeft diverse wellness faciliteiten waar je heerlijk kunt ontspannen. Zo is er een Finse sauna, infrarood sauna en een Turks stoombad en de mogelijkheid om een koude en warme douche te nemen. Bij gebruik van de sauna’s is het dragen van badkleding niet toegestaan.

Lees hier meer over onze sauna’s.

 

Fitness

WellCome Wellness biedt een divers aanbod aan fitness-faciliteiten, maar er wordt ook gestreefd naar een exclusief ledenaantal in de sportschool. Iedere bezoeker verdient immers voldoende ruimte en gelegenheid tot sporten, maar ook rust en ontspanning.

In deze ruimte is alles in staat gesteld zodat je op een verantwoorde en functionele manier kunt werken aan je gezondheid, uithoudingsvermogen, lichaam en geest.

Lees hier meer over de fitness.

 

Ontspannen genieten
WellCome Wellness streeft naar een kleinschalig leden- en bezoekersaantal waardoor er voldoende ruimte is voor iedereen. Zo ook in de sauna, waardoor er echt een ontspannende privé sfeer ontstaat en je in alle rust kunt genieten van een ontspannend bezoek aan WellCome Wellness. Bij de receptie worden diverse bad- en scrubzouten verkocht die je kunt gebruiken tijdens een saunabezoek.

Punten van aandacht
Een bezoek aan de sauna is zonder badkleding. De sauna bevindt zich in een aparte ruimte, afgescheiden van het zwembad. We verzoeken je om in de publieke ruimtes (de gang en het zwembad) wél een badjas en slippers te dragen. Bij de receptie is het mogelijk om een badjas, slippers en een handdoek te huren.