Fitness

WellCome Wellness biedt een divers aanbod aan fitness-faciliteiten, maar er wordt ook gestreefd naar een exclusief ledenaantal in de sportschool. Iedere bezoeker verdient immers voldoende ruimte en gelegenheid tot sporten, maar ook rust en ontspanning.

In deze ruimte is alles in staat gesteld zodat je op een verantwoorde en functionele manier kunt werken aan je gezondheid, uithoudingsvermogen, lichaam en geest.

WellCome Wellness & OneFit

WellCome Wellness is aangesloten bij OneFit. Hier kun je een sportabonnement afsluiten waarbij je voor een vast bedrag per maand bij meer dan 100 sportscholen en gym’s gebruik kunt maken van de faciliteiten. Bij WellCome Wellness kun je, via OneFit, gebruik maken van de fitnessruimte, zwembad, sauna, Turks stoombad en meedoen aan de yoga- en pilateslessen.

Summerbody

Wil jij in zes weken helemaal ready zijn voor de zomer? Maak dan gebruik van de summerbody aanbieding bij Wellcome Wellness, inclusief:

  • 6 weken personal training van Saskia, 1 keer per week, 60 minuten
  • Lichaamsmeting
  • Trainingsprogramma
  • Voedingsplan
  • Onbeperkt gebruik maken van onze fitnessruimte

Reserveer nu van €419,25 voor €389,00

Neem contact op met Wellcome Wellness via fashion@wellcomewellness.nl of via 020 81 00 828, of reserveer direct via de website

Boek hier je afspraak of kijk hier voor meer informatie

ClassPass

ClassPass zorgt voor een revolutie in fitness en wellness door ‘s werelds beste lessen en belevingen samen te brengen in één app. Hun missie? Mensen motiveren om elke dag een leven vol inspiratie te leiden door ze kennis te laten maken met ervaringen die hun ziel verrijken. Bekijk hier de mogelijkheden