Huisregels COVID-19

WellCome Wellness is dagelijks van 07:00 tot 17:00 uur geopend voor behandelingen en in het weekend van 08:00 tot 17:00 uur. De fitness, het zwembad en de sauna’s zijn geopend.

Mochten er vragen zijn dan kunt u ons per mail bereiken fashion@wellcomewellness.nl ook voor reserveringen.

WellCome Wellness huisregels COVID-19

Wat zijn wij blij! Vanaf 1 juli kun jij weer heerlijk komen relaxen in onze Wellness. Kom genieten, ontspannen en werk aan je weerstand. Uiteraard volgen wij de richtlijnen van het RIVM zodat wij jou en onze medewerkers een veilige omgeving kunnen bieden. Hieronder vind je een aantal maatregelen die wij hebben getroffen om verantwoord en veilig te kunnen genieten van je bezoek in onze Wellness.

Belangrijke regels voor bezoekers

WellCome Wellness verzoekt haar bezoekers vriendelijk om de volgende regels tijdens je bezoek in acht te nemen:

Nieuwe maatregelen
Op 2 november heeft de overheid nieuwe maatregelen opgelegd voor onder andere de sportscholen en zwembaden, hier vallen wij onder. Het coronatoegangsbewijs wordt verplicht net als in de horeca.

Dit betekent dat wij vanaf zaterdag 6 november verplicht zijn om jouw coronatoegangsbewijs te controleren en je alleen toegang kunt krijgen als je dat bewijs aan ons kunt tonen.

Je kunt de volgende coronabewijzen gebruiken voor toegang:
– Vaccinatiebewijs
– Herstelbewijs
– Negatieve testuitslag

Je kunt deze tonen via de Corona check-app. Ook zullen wij om legitimatie vragen. De controle zal plaats vinden bij onze receptie.

Vooraf reserveren
Het vooraf reserveren van je saunabezoek is verplicht. Houd je ook aan de afgesproken aankomst en vertrektijd. Indien u geen reservering heeft gemaakt is het mogelijk dat u geen gebruikt kunt maken van de faciliteiten.

Gezondheidscheck
Je bevestigt tijdens het maken van je reservering én bij check-in dat je géén corona gerelateerde klachten hebt. Blijf thuis als je een van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (vanaf 38 C°).

1,5 meter
Wij laten nog steeds een beperkt aantal gasten toe. Zodat elke gast kan genieten van de rust en ontspanning. Geef elkaar zoveel mogelijk de ruimte. En houdt gepaste afstand van elkaar.

Was je handen
Was tijdens je bezoek regelmatig je handen. Om de hygiëne zoveel mogelijk te waarborgen reinigen onze medewerkers alle besmettingsgevoelige punten gedurende dag.

Mondkapjes
Het dragen van een mondkapje is niet verplicht.