Huisregels COVID-19

Update 21 mei 2021

WellCome Wellness is dagelijks van 07:00  tot 22:00 uur geopend voor behandelingen en in het weekend van 08:00 tot 22:00 uur. De fitness, het zwembad en de sauna’s zijn geopend.

Mochten er vragen zijn dan kunt u ons per mail bereiken fashion@wellcomewellness.nl ook voor reserveringen.

WellCome Wellness huisregels COVID-19

Wat zijn wij blij! Vanaf 1 juli kun jij weer heerlijk komen relaxen in onze Wellness. Kom genieten, ontspannen en werk aan je weerstand. Uiteraard volgen wij de richtlijnen van het RIVM zodat wij jou en onze medewerkers een veilige omgeving kunnen bieden. Hieronder vind je een aantal maatregelen die wij hebben getroffen om verantwoord en veilig te kunnen genieten van je bezoek in onze Wellness.

Belangrijke regels voor bezoekers

WellCome Wellness verzoekt haar bezoekers vriendelijk om de volgende regels tijdens je bezoek in acht te nemen:

1. Houd te allen tijde 1,5 meter afstand van medegasten en medewerkers wanneer je gebruik maakt van de faciliteiten van WellCome Wellness
2. Wij schudden nog geen handen, wij verzoeken u om dit ook niet te doen.
3. Blijf thuis als je een van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (vanaf 38 C°).
4. Blijf thuis als iemand in jouw huishouden de volgende klachten heeft: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (vanaf 38 C°).
5. Kom alleen of kom met één persoon uit jouw huishouden.
6. Volg altijd de aanwijzingen van onze medewerkers op.
7. Was voorafgaand aan je bezoek je handen bij de desbetreffende desinfectie paal.
8. Betaal met pin of contactloos (pin of mobiel).
9. Voor onze medewerkers is het ook belangrijk om in en veilige omgeving te werken, bij het niet correct omgaan met de hygiëne regels kunt u hier dus op worden aangesproken.
10. Houd onze website en of social media in de gaten voor eventuele veranderingen in onze huisregels / hygiëneregels.