Personal training

Personal Training met Saskia

Wil jij afvallen?
Sterker worden?
Je conditie verbeteren?
Fit blijven tijdens en/of na de zwangerschap?
Algeheel fitter worden?

Maak kennis met Saskia van Saskia Geven Personal Training!

“Ik ben Saskia en ik ben inmiddels 11 jaar fanatiek met sport en voeding. Zo heb ik altijd veel zelf gesport, sport gekeken en gewerkt in de sport. Ik heb verschillende sporten zelf beoefend, maar ik heb mijn hart verloren aan fitness en kickboksen. Ik ben opgeleid als personal trainer in krachttraining, performance training en pre- en postnatale training.

Personal training bij mij ziet er als volgt uit:
Samen stellen we jouw doel op en bedenken we een plan. Door middel van persoonlijke trainingen op maat, inclusief persoonlijk trainingsschema en voedingsadvies
werken we naar je doel toe. De voortgang meten we door middel van lichaamsmeting.

Mijn doel is ervoor zorgen dat jij het beste uit je training en jezelf haalt, je doelen behaalt en dat het tevens ook nog afwisselend en leuk is. Dat is waar ik naar streef, iedere training weer!” Wil jij een keer een proeftraining doen om te zien of personal training bij je past? Maak dan hier je afspraak.

*****

TIJDELIJKE AANBIEDING

Fitness Arrangement – 6 weken

Wil jij in zes weken onbeperkt fitnessen én 1x p/w personal training voor nog sneller resultaat? Maak dan gebruik van deze fijne aanbieding! Je krijgt:
· 6 weken personal training (1x p/w 60 min.)
· Lichaamsmeting
· Persoonlijk trainingsschema
· Voedingsadvies
· Onbeperkt gebruik maken van de fitnessruimte in het wellness van Westcord Fashion Hotel

Tijdelijk slechts: van €419,25 voor €389,-

Neem contact op met Wellcome Wellness via fashion@wellcomewellness.nl of via 020 81 00 828, of reserveer direct via de website